Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in FRANKFURT Germania

Vacanta in FRANKFURT Germania

...

Citeste mai mult

Vacanta in FRANKFURT Germania


Frankfurt pe Main este cel mai mare oraș din landul federal german Hessa și al cincilea oraș ca mărime din Germania. Este situat pe râul Main și are o populație de aproximativ 670.000 de locuitori. Numele colocvial al orașului este Frankfurt, însă numele său oficial este Frankfurt am Main, care se traduce Frankfurt pe (râul) Main.
 A nu se confunda cu Frankfurt pe Odra [Frankfurt (Oder)], care este un oraș diferit, situat pe râul Odra în estul Germaniei și cu o populație de circa 700.000 de locuitori. În Frankfurt pe Main își are sediul Banca Centrală EuropeanăAeroportul Internațional Frankfurt, aflat pe teritoriul orașului, este cel mai mare aeroport german și se situează pe locul opt în lista celor mai mari aeroporturi din lume, având peste 52 de milioane de pasageri anual.

Frankfurt este poreclit „Bankfurt” precum și „Mainhattan”, o aluzie la zgârie-norii din Manhattan și la râul Main. Este unul dintre cele trei orașe europene care au un număr important de zgârie-nori. Cu 9 clădiri înalte de peste 150 de metri în 2004, Frankfurt este al doilea după Paris (La Défense și Montparnasse: 12 zgârie-nori mai înalți de 150 de metri), dar înaintea Londrei (Canary Wharf și City: 8 zgârie-nori mai înalți de 150 metri). În Frankfurt se află cea mai înaltă clădire din Europa, Turnul Commerzbank. În Germania numai la Berlin există un număr mai mare de zgârie-nori.


În Frankfurt se află un mare număr de instituții importante de cultură germană; printre ele se numără universitatea Johann-Wolfgang-Goethe-Universität, muzee aflate în mare parte pe pe așa-numitul Mal al muzeelor (Museumsufer) al Maine-ului. La Frankfurt se află deasemeni și imensa grădină botanică numită Palmengarten, care adăpostește printre altele o impresionantă seră de palmieri. Cele mai cunoscute muzee sunt Städelsches Kunstinstitut und Städtische Galerie, sau pe scurt Städel, și Naturmuseum Senckenberg. De asemenea Museum für moderne Kunst (Muzeul de artă modernă) și Schirn Kunsthalle (Galeria de artă Schirn) sunt notabile.Frankfurt este recunoscut pentru industria sa financiară, alături de Londra și Paris, fiind amplasat propice în centrul Europei de Vest, cu zone foarte populate împrejur. Are o infrastuctură de ceea mai bună calitate precum și un important aeroport internațional, Aeroportul Internațional Frankfurt. Acesta este considerat ca al doilea sau al treilea din Europa ca număr de zboruri sau de pasageri, în funcție de sursa de informație. Traficul de pasageri în 2003 a fost de 48.351.664, locul doi în Europa după Aeroportul Heathrow de lângă Londra (63.487.136), și aproape la egalitate cu Aeroportul Internațional Charles de Gaulle de la Paris (48.220.436).

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 411 hoteluri

Frankfurt, Germania Vezi locatia pe harta

The hotel has been recently renovatedInformation05 minutes to the central station of OffenbachParking fee required20 minutes to the Frankfurt Trade Fair25 minutes to Frankfurt airport with the suburban train S-BahnWe accept the following credit cards . . .

Frankfurt, Germania Vezi locatia pe harta

Location This luxury class hotel is located in a suburb of Neu Isenburg just a stone's throw away from Frankfurt am Main The Main Station and the International Airport FRA of Frankfurt are to be found at 12 km each It is only a few minutes drive fro . . .

Frankfurt, Germania Vezi locatia pe harta

This 3 star hotel is located close to the airport of Frankfurt . . .

Frankfurt, Germania Vezi locatia pe harta

This hotel is located in the international business district of Frankfurt Niederrad which is situated between the international airport about 8 km the city centre The hotel also has excellent links to the public transport network which gives guests a . . .

Frankfurt, Germania Vezi locatia pe harta

Conveniently situated in the city centre this hotel lies just opposite the Frankfurt Exhibition Centre in the European Quarter The hotel is located just 300 metres away from the bus station while shopping opportunities and entertainment venues are to . . .

Frankfurt, Germania Vezi locatia pe harta

Other amenitiesservices Rooms with Bath WC Safe Direct Dial Telephone Conference room capacity 20pax . . .

Frankfurt, Germania Vezi locatia pe harta

Due to its accessibility the Gerbermühle provides ideal accommodation in rooms or suites for guests visiting Frankfurt on a business trip or a leisure break After an eventful days business or sightseeing you can relax at the Hotel Gerbermühle in the . . .

Frankfurt, Germania Vezi locatia pe harta

Speed and flexibilitySheraton Congress Hotel Frankfurt combines them in the most pleasant manner imaginable . . .

Frankfurt, Germania Vezi locatia pe harta

The modern 4 hotel is centrally located just opposite the city's main railway station Spacious rooms offer telephone mini-bar and standard and satellite TV Internet access and hair-dryer as well as private facilities Given its central location and th . . .