Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIMONIM EILAT


Descriere

Descriere: Hotelul Rimonim Neptune se diferentiaza printr-un design inovator,toate cele 278 camere ale sale fiind recent renovate conform unui standard de lux unic pentru Israel. Hotelul Rimonim este considerat inima statiunii Eliat avand o reputatie pentru servicii de calitate ireprosabila .
Localizare: Pe tarmul Marii Rosii,adiacent unei plaje partial private,in plin centru turistic al statiunii Eilat
Dotari camere: toate camerele renovate au fost renovate in 2016 si beneficiaza de balcon cu vedere la mare, TV cu ecran plat,aer conditionat,seif,cafetiera si fierbator, mini-frigider,wifi, uscator de par.
Facilitati: plaja privata dotata cu sezlonguri si umbrele de plaja, mic dejun somptuos in stil bufet, piscina, snack bar, centru Spa, Kids club
Web: https://www.rimonimhotels.com/rimonim-eilat

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.