Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Meydan Hotel Racecourse


Descriere

Meydan este primul hotel de 5 stele situat într-un hipodrom construit în forma unui val în mişcare, cu o faţadă luminoasă de sticlă verde. Hotelul oferă camere şi suite luxoase, fiecare cu balcon privat, cu vedere la hipodromul Meydan. De asemenea, are o piscină infinită pe acoperiş şi un centru spa.

Camerele de la Meydan au design elegant şi sunt decorate în culori calde. Acestea includ facilităţi moderne, cum ar fi acces gratuit la internet WiFi şi TV cu ecran plat. Unele camere au chicinetă şi zonă de luat masa.

Oaspeții se pot bucura de mai multe opțiuni de luat masa gourmet la Meydan, inclusiv Prime Steakhouse, restaurantul Farries International, care servește mese pe tot parcursul zilei, și Shiba, care oferă mâncăruri autentice chinezești și japoneze. De asemenea, mesele pot fi servite pe terasa în aer liber, cu vedere la curse.

Sala de sport ultramodernă de la Meydan pune la dispoziție echipamente cardiovasculare şi greutăţi gratuite. După un antrenament, oaspeţii se pot bucura de un masaj corporal complet efectuat de unul dintre experţii hotelului. La proprietate oaspeţii pot juca tenis şi pot participa la alte activităţi în aer liber.

Meydan este la doar 10 minute cu maşina de Dubai Mall şi de centrul internaţional de convenţii din Dubai şi la 20 de minute cu maşina de aeroportul internaţional Dubai. Zilnic este disponibil un autobuz gratuit de transfer la Dubai Mall, Mall of the Emirates şi la plaja Jumeirah din zona Dubai Marina. Oaspeţii beneficiază de parcare privată gratuită.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Dubai! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Airport
City centre
Total number of rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.