Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AL ASHRAFIA HOLIDAY SPORT CITY

   Dubai, Emiratele Arabe Unite Vezi locatia pe harta


Descriere


Situat în Dubai, la 6 km de Autodromul Dubai și la 12 km de Mall of the Emirates, Al Ashrafia Holiday Homes oferă cazare cu WiFi gratuit, o grădină cu piscină în aer liber, vedere la lac și acces la o sală de fitness și un centru spa. Unităţile de cazare includ aer condiţionat şi cadă spa.

Fiecare unitate oferă balcon, zonă de relaxare cu canapea, TV cu ecran plat, bucătărie complet utilată, care include cuptor cu microunde, precum și mașină de spălat și baie privată cu cadă cu hidromasaj și uscător de păr. În plus, există frigider, cuptor, plită și fierbător.

Zona de wellness a apartamentului oferă cadă cu hidromasaj și saună.

La Al Ashrafia Holiday Homes este disponibil serviciu de închiriere de biciclete și mașini.

Templul Sikh Gurunanak Darbar și The Walk at JBR se află la 13 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Al Maktoum, situat la 29 km de Al Ashrafia Holiday Homes, iar proprietatea oferă serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.