Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ADDRESS BEACH RESORT

   Dubai, Emiratele Arabe Unite Vezi locatia pe harta


Descriere

Address Beach Resort se află în Dubai, la 300 de metri de plaja Marina, și oferă cazare cu restaurant, centru de fitness, piscină în aer liber și parcare privată gratuită. Această proprietate are camere de familie și terasă. La cazare, oaspeții beneficiază de recepție cu program nonstop, room-service și serviciu de schimb valutar. Toate unitățile de cazare au aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin satelit, birou, frigider, fierbător, bideu și uscător de păr. Camerele complexului au WiFi gratuit și baie privată cu duș şi articole de toaletă gratuite. De asemenea, toate camerele de la Address Beach Resort includ zonă de relaxare. Proprietatea servește micul dejun à la carte. Address Beach Resort pune la dispoziție o saună. Oaspeții pot savura o băutură la bar sau pot utiliza zona de afaceri. The Walk at JBR se află la mai puțin de 1 km de complex, iar Templul Gurunanak Darbar Sikh se află la 5 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Al Maktoum, aflat la 21 km de Address Beach Resort.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.