Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JW MARRIOTT MARQUIS CITY CENTER DOHA


Descriere

Întins în două turnuri emblematice, cu 1608 camere, hotelul JW Marriott Marquis, plin de viață și dinamism, oferă o gamă atrăgătoare de 12 restaurante, baruri și saloane premiate, precum și sublimul Saray Spa și Health Club. Pentru cei care călătoresc în timpul liber, hotelul este situat ideal între Dubai Mall și Mall of the Emirates, lângă stația de metrou Business Bay și se bucură de o locație spectaculoasă, chiar lângă noua extindere a canalului de apă din Dubai. JW Marriott Marquis Dubai oferă WiFi gratuit și o piscină în aer liber. Toate cele 1.608 camere și spații de cazare de lux au un design elegant și un decor contemporan. Fiecare dintre camerele spațioase include TV cu ecran plat, ferestre din podea până în tavan și birou. Baia este dotată cu cadă de înmuiere și halat de baie.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.