Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Intercontinental Doha


Descriere

Hotelul InterContinental Doha Beach & Spa, an IHG Hotel se află pe plajă privată, în zona West Bay din Doha și oferă unități de cazare de lux, de 5 stele. InterContinental pune la dispoziție piscină mare, în aer liber. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit în camere și toată proprietatea.
Localizare

Katara este la mai puțin de 1 km de proprietate. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită. Punctele de atracție din apropiere includ Perla Qatarului, situată la 3 km de proprietate.

Facilitati Hotel

InterContinental pune la dispoziție piscină, în aer liber. Hotelul elegant are terenuri de tenis iluminate și terenuri de squash și volei pe plajă. Centrul de fitness Bay Club al hotelului oferă vedere la zona de piscină. Hotel ul oferă loc de joacă și piscină în aer liber pentru copii. Proprietatea are cameră interioară de joacă, cu jocuri și activități pentru copii.Hotelul pune la dispoziție 5 restaurante, care servesc mâncăruri locale și internaționale, de la caviar la fripturi. Proprietatea oferă 2 baruri.

Facilitati Camere

InterContinental Doha Beach & Spa, an IHG Hotel pune la dispoziție camere cu TV prin cablu. Multe camere au vedere la golful Arabic. Unele camere includ zonă de relaxare.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Squash
Wheelchair accessible
Wireless internet
Outdoor swimming pool
Parking
Hairdryer
Tennis
Hairdresser
Lift(s)
Children\'s swimming pool
Conference hall
Laundry service
Safe
TV
Beach hotel
City hotel
Year of construction
Satellite/cable TV
Sea
Air-conditioning in communal areas
Bar
Restaurant
Room service
Minibar
Internet access
Change machine
Gymnasium
Shops
Total number of rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.