Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

City Centre Rotana Doha


Descriere

City Centre Rotana Doha este un hotel de 5 stele situat în inima orașului Doha, conectat la centrul comercial City Center și la câțiva pași de noul centru de expoziții și conferințe din Doha. Hotelul este amplasat în cartierul comercial și de afaceri cheie West Bay, la doar 30 de minute de mers cu mașina de noul aeroport internațional Hamad și la 15 minute de faimosul Souq Waqif, de Muzeul de Artă Islamică și de districtul bancar. WIFi gratuit este disponibil în toate camerele, suitele și apartamentele, pe lângă zonele publice și restaurante.
Facilitati camera

Hotelul oferă 381 de camere, suite și apartamente superbe, repartizate pe 47 de etaje, de la camere clasice la suite Club Premium. Fiecare dintre camerele elegante și contemporane are ferestre din podea până în tavan, care oferă vederi excepționale la mare și la oraș, și sunt dotate cu facilități de lux.

Facilitati hotel
Hotelul dispune, de asemenea, de emblematicul Club Rotana, care este un hotel în cadrul unui hotel și care oferă o experiență de ospitalitate remarcabilă și personalizată, oferind acces la salonul privat Club Rotana Lounge și la detaliile suplimentare care fac un sejur cu adevărat memorabil.
Oaspeții sunt răsfățați să aleagă, având la dispoziție opțiuni distinctive și creative de luat masa și de divertisment care fac din hotel o destinație în sine. Selecția largă de localuri include Olive Oil, restaurantul care servește toată ziua, restaurantul premiat Teatro, barul Boston's, salonul din hol Caramel, localul în aer liber Sama Lounge și Aquarius, barul de la piscină.
Oaspeții cu gândul la recreere pot accesa Bodylines Fitness & Wellness Club, pot face exerciții în sala de sport complet echipată, se pot antrena cu un antrenor personal sau pur și simplu se pot bucura de terasa în aer liber și de piscină.
Localizare

City Centre Rotana Doha se află la 25 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Hamad, iar stația de metrou DECC se află la câteva minute de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.