Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AL NAJADA DOHA BY TIVOLI


Descriere

Al Najada Doha Hotel by Tivoli se află în Doha, la mai puțin de 800 de metri de Souq Waqif și la 1,4 km de Amiri Diwan. Oaspeții beneficiază de piscină în aer liber și camere cu WiFi gratuit. Proprietatea este la 1,9 km de Muzeul Național din Qatar și la 4,5 km de Al Arabi Sports Club.
Localizare

Stadionul Qatar Sports Club este la 7 km de unitatea de cazare, iar stadionul Jassim Bin Hamad al clubului Al Sadd se află la 9 km. Stația de metrou Souq Waqif se află la doar 300 de metri de hotel.

Facilitati Hotel

Piscină în aer liber și camere cu WiFi gratuit. Hotelul pune la dispoziție centru de fitness și recepție deschisă non-stop.Proprietatea servește micul dejun tip bufet zilnic. Puteți să luați masa la restaurantul proprietății, specializat în mâncăruri din bucătăria internațională.

Facilitati Camere

Toate camerele hotelului au birou și TV cu ecran plat. Camerele includ baie privată. Camerele de la Al Najada Doha Hotel by Tivoli oferă zonă de relaxare.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.