Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Crystal Palace


Descriere

HOTEL: El hotel se ubica en el centro urbano, a poca distancia de la calle principal de moda y de la parte antigua de Damasco. Cerca se pueden encontrar numerosos restaurantes y cafeterías.Este hotel con aire acondicionado de 28 habitaciones se ubica en el corazón de Damasco, a pocos metros de la zona de compras y negocios y a 500 metros del Hotel Four Seasons. Fue renovado en 2010 y brinda un vestíbulo con servicio de recepción y salida 24 horas, caja fuerte y sala de desayunos. Por un suplemento los huéspedes podrán hacer uso de servicio de habitaciones y de lavandería.Las habitaciones están provistas de aire acondicionado regulable, calefacción central, minibar, caja fuerte, TV con pantalla LCD y canales vía satélite y teléfono. Los cuartos de baño privados están dotados de ducha. Los dormitorios están provistos de camas dobles.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

On the main street
Facilities with disabled access
Safe
Double beds
Bed and breakfast
Hall Reception
24 hour billing service
Visa Card
Breakfast room
Year of the last refurbishment
Parking
Garage
Central air-conditioning
Direct line telephone
Double rooms
Central heating
Laundry service
Individual heating
City hotel
Year of construction
Mastercard
American Express
Satellite/cable TV
Town centre
Number of flats (main building)
24 hour reception service
Room service
Minibar
Shower
Total number of rooms
Individual air-conditioning
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.