Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Garden Centre Holiday Apartments


Descriere

HOTEL: Estos apartamentos, idealmente situados sobre un animado centro comercial y a menos de 10 minutos a pie del centro de la ciudad, ofrecen vistas impresionantes a la ciudad y al paisaje natural de los alrededores, así como a la montaña de la Mesa y Signal Hill. El Garden Centre Holiday Apartments y su amable personal ofrecen una hospitalidad cálida y acogedora. Los apartamentos están totalmente equipados e incluyen servicios completos y aparcamiento gratuito. Son una opción económica, ideal para huéspedes en estancia de negocios o de vacaciones. Los apartamentos tienen vistas espectaculares a Ciudad del Cabo, la montaña de la Mesa, Signal Hill y el puerto. Están situados en una zona céntrica, cerca de muchos lugares de interés, como el centro de la ciudad, el puerto Victoria and Albert y una variedad de playas.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Golf
Wireless internet
Mini-fridge
Iron and ironing board
Ideal hotel for families
Café
Small kitchen
Buffet lunch
Visa Card
Set-menu dinner
Set-menu lunch
À la carte dinner menu
A la carte lunch
Special spa offers
Non-smoking area in the restaurant
Entertainment activities
Parking
Hairdryer
Direct line telephone
Hairdresser
Sauna
Bathtub
Individual heating
Beach hotel
Mastercard
Breakfast
Buffet breakfast
Garden
Diners
Children\'s entertainment
Lift
Satellite/cable TV
Town centre
Air-conditioning in communal areas
Massage
24 hour reception service
Room service
Minibar
Internet access
Safe
Change machine
Balcony
Shower
Individual air-conditioning
Bathroom
Terrace
Apartments

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.