Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SLOVENSKA PLAZA - Sectiunea 4*

   Budva, Muntenegru


Descriere

Bine 7.3 Booking.com Complexul hotelier, prin arhitectura si amplasamentul sau, sugereaza un oras turistic in care mediul mediteranean, vecinatatea imediata a plajei Slovenska Plaza (lunga de 1600 m ), diversele activitati si zonele verzi, pitoresti, sunt principalele atractii. Este un loc in care exista tot ce e nevoie pentru o vacanta placuta: restaurante, cafenele, magazine, centre medicale, saloane de infrumusetare, terenuri de sport, piscine, pe scurt un mini-oras plin de verdeata. ***Taxa de statiune se calculeaza in pretul pachetului (cca 1.5 euro/adult/zi)***Localizare
Hotelul este la 3 minute de mers pe jos (50 m) fata de malul marii, in orasul Budva, la 10 minute de centrul vechi. Statia de autobus este la 200 m de hotel, plaja Mogren este la 20 de minute de mers cu masina. Aeroportul din Dubrovnik este la cca 70 km, cel din Tivat la 20 km. Pe plaja sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Sport & Divertisment
In cadrul hotelului se organizeaza diferite programe sportive ce includ aqua-aerobic, yoga, pilates, zumba, sala de gimnastica exterioara si lectii de salsa toate fiind gratuite. Contra cost sunt cele 11 terenuri de tenis aflate in imediata apropiere a hotelului precum si terenuri de mini-golf acoperind o suprafata de 400m2. Seara se organizeaza diferite petreceri tematice precum seri folclorice, salsa, petreceri karaoke etc. In timpul verii exista cinema la piscina Rondo.

Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun, demipensiune sau all inclusive (mic dejun, pranz si cina bufet, inghetata, clatite si strudel incepand cu 11:30, biscuiti si prajituri la 16:00, bauturi alcoolice si non-alcoolice locale intre 10:00-23:00). In restaurantul principal se servesc micul dejun (07:00-10:00), pranzul (12:00-14:00) si cina (18:00-21:00) bufet. Restaurantul A la carte de pe plaja este deschis zilnic pana la orela 19:00. Restaurantul A la carte din piata centrala a complexului este deschis zilnic intre 09:00-01:00, aici se organizeaza programe muzicale in fiecare seara intre 21:00-01:00, programe folclorice de cateva ori pe sapamana. Hotelul are 3 baruri: un bar in care se organizeaza spectacole de divertisment seara (16:00-24:00), un snack-bar (07:00-23:00) si o cafenea cu muzica live si salsa (08:00-01:00)

Spa & Wellness
Oaspetii hotelului pot utiliza facilitatile centrului SPA de la hotelul invecinat, Alexander, care include hammam, sauna, masaj si ofera o serie de tratamente faciale si corporale.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.