Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Leon Coronato


Descriere

LOCALIZARE: in prima linie fata de mare. Hotelul dateaza din secolul 17 si a pastrat o arhitectura unica si interesanta cu fatada din piatra (ce dataeaza din 1623) totul adaptat insa la necesitatile moderne.

FACILITATI HOTEL: restaurant, terasa, gradina, acces internet wireless, parcare, spalatorie

TIPURI DE CAMERE: camera standard, camera superior , camera superior cu vedere la mare, apartamente de lux.

FACILITATI CAMERE: Camerele standard au intre 17,5 si 22.7 mp si dispun de 2 paturi twin/ un pat dublu, baie cu dus si uscator de par, halite si papuci de baie, seif, minibar, conexiune la internet wireless, TV cu ecran plat prin satelit, cana electrica. Camerele superior au intre 21 si 30 mp si in plus au o zona de living cu canapea.

Taxa locala: 1.50 euro /persoana/zi se plateste de catre turisti direct la fata locului.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.