Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Forty One Bucharest


Descriere

Hotel Forty One este un hotel de 3 stele situat chiar in inima Centrului Vechi ,in mijlocul unei străzi pietonale plină de viață, intr-o zona cu acces rapid la mijloacele de transport in comun.

Atracțiile populare aflate în apropiere de Hotel Forty One includ Grădinile Cișmigiu, Parcul Izvor, Teatrul Național București TNB, Muzeul Național de Artă al României ,Palatul Parlamentului plus multe altele.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Henri Coandă, situat la 16,8 km de proprietate.

Cele 27 de camere elegante oferă confort modern turiștilor, fiecare unitate incluzand aer condiţionat, WiFi gratuit şi TV cu ecran plat cu canale prin cablu.

De asemenea, camerele au baie privată, al cărei design se potriveşte cu decorul întregii unităţi de cazare.

Oaspeţii au la dispoziţie o recepţie deschisă nonstop,servicii de concierge şi depozit de bagaje gratuit.

La un pas vei găsi o atmosferă plină de viață, la aproape orice oră, străzi romantice pietruite, restaurante, cafenele si cluburi.

Localizarea centrală, camere spațioase cu vedere plăcuta, facilități moderne si proximitatea față de principalele atracții turistice și culturale, fac din Hotelul Forty One alegerea ideala atât pentru turiști, cât și pentru oamenii de afaceri.

Te invităm să te cazezi la unul dintre cele mai noi hoteluri din București, în inima Centrului Vechi- locul unde vechiul se întâlnește cu noul și creează o atmosferă de neuitat!

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Lift
Restaurant
Bar
Seif
Mobilier extern
Cafenea
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video exterior
Monitorizare video 24h
Meniu copii
Recepție
Camere nefumători
Grădină
Recepție 24h
Cameră depozitare bagaje
Facilități masă evenimente
Zonă fumători
Aer condiționat
Alarmă
Alarmă fum
Birou informații

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.