Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cottage La Colina


Descriere

SITUACIÓN:La Colina Hotel Cottage se encuentra al norte de Bogotá. La Colina Hotel Cottage está cerca de varios centros comerciales, como Unicentro, Usaquen, Santa Fe y Bulevar Niza. El aeropuerto de El Dorado se sitúa a 16 km.COMIDAS:Alberga un restaurante exclusivo de cocina regional con horno de barro tradicional y una zona de barbacoa.INSTALACIONES: Cottage La Colina ofrece un ambiente tranquilo y presenta una decoración con obras de arte originales. El Hotel Cottage La Colina proporciona información turística. Además, se ofrece servicio de habitaciones y de lavandería bajo petición y se puede organizar un servicio de traslado por un suplemento. Se proporciona aparcamiento privado gratuito.HABITACIÓN:Las habitaciones disponen de baño privado con agua caliente y artículos de aseo ecológicos.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Air-conditioning in communal areas
Parking
Safe
Change machine
Garage
Room service
Laundry service
Internet access
Bathroom
Shower
Stereo
Radio
Hairdryer
Direct line telephone
Year of construction
Year of the last refurbishment
Mastercard
American Express
Buffet breakfast
Cloakroom
Double rooms
Set-menu dinner
Special-diet food
Breakfast
À la carte dinner menu
A la carte lunch

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.