Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Airport Travel


Descriere

HOTEL: Este hotel cumple con los más altos estándares de calidad en prestación de servicios hoteleros, garantizando eficiencia, amabilidad, confiabilidad y cumplimiento de expectativas de quienes se hospedan en el hotel y hacen uso de los servicios. La comodidad de las instalaciones y la calidez humana de la gente, se complementan ofreciendo un amplio portafolio de servicios hoteleros para el Éxito de su visita a la Capital del País. Hemos dirigido los esfuerzos para ser una excelente opción de alojamiento. Ubicados en el nuevo centro hotelero de la Ciudad, lo cual le permitirá estar en contacto a unos cuantos pasos de las distintas zonas de interés deportivo, financiero, comercial y turístico.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Safe
Room service
Laundry service
Internet access
Bathroom
Shower
Minibar
Direct line telephone
Year of construction
Year of the last refurbishment
Mastercard
American Express
Cloakroom
Breakfast
Laundry
Lift
Diners

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.