Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOLIDAY INN M6 JCT7


Descriere

HOTEL: It has 3 floors and 204 rooms. The establishment has a bar, a café, a restaurant and 6 conference rooms. SITUATION: The hotel is in a wonderful area, is in Birmingham the outskirts of it is situated a few minutes drive from the famous chocolate factory. ROOM: The cosy rooms, have a bathroom with a hairdryer, a trouser press, a mini-bar, a direct line telephone, internet and a safe (available for a fee). FACILITIES: The establishment boasts a covered pool, a sauna, a sunbathing terrace and a gym.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Iron and ironing board
Single rooms
Set-menu dinner
Set-menu lunch
Hydromassage bath
Non-smoking area in the restaurant
Business hotel
Parking
Hairdryer
Direct line telephone
Double rooms
Covered swimming pool
Conference hall
Sauna
Laundry service
Radio
TV
Mastercard
Breakfast
Satellite/cable TV
Nearest large city
Number of flats (main building)
Air-conditioning in communal areas
Bar
Restaurant
Room service
Internet access
Safe
Gymnasium
Total number of rooms
Individual air-conditioning
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.