Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mercure Hotel Berlin Zentrum


Descriere

SITUACIÓN:El Mercure Hotel Berlin Zentrum es un moderno hotel de 3 estrellas que ofrece una opción de alojamiento confortable en pleno centro de Berlín. INSTALACIONES: Entre sus mayores atractivos se incluyen el servicio de alquiler de bicicletas y la conexión Wi-Fi gratuita.El establecimiento ofrece un servicio de alquiler de bicicletas. Hay Wi-Fi gratuito disponible en todo el hotel. HABITACIÓN:Las habitaciones Standard son modernas, confortables y acogedoras. Están decoradas en colores cálidos y cuentan con suelos de parqué y grandes ventanales de suelo a techo. Disponen de televisión por satélite, minibar, escritorio, teléfono y caja fuerte. El cuarto de baño de la habitación cuenta con plato de ducha y secador de pelo.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.