Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rheinfelderhof Hotel Restaurant


Descriere

SITUACIÓN: El hotel Rheinfelderhof, que goza de una ubicación céntrica, se encuentra a 200 metros del recinto ferial y a 3 minutos a pie del corazón de la ciudad de Basilea. Frente al hotel hay una parada de tranvía. HABITACIÓN:Todas las habitaciones están equipadas con TV vía satélite, conexión WiFi gratuita y baño privado. Algunas están insonorizadas. INSTALACIONES: El restaurante del hotel Rheinfelderhof sirve deliciosos platos de cocina suiza e internacional. OTRAS: Por la mañana se sirve un desayuno bufet. OBSERVACIONES: La confirmación de la reserva sirve como billete para el transporte público el día de llegada.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Forest
EC-Card
JCB
Bed and breakfast
Continental breakfast
Tourist area
Disco/Nightclub
Bars/Pubs
Single rooms
Set-menu dinner
À la carte dinner menu
Non-smoking area in the restaurant
Railway station
Year of the last refurbishment
Special-diet food
Hairdryer
Direct line telephone
Double rooms
Central heating
Cloakroom
Laundry service
Safe
King size bed
Carpetted
City hotel
Mastercard
Breakfast
Buffet breakfast
Half-board
American Express
Diners
Lift
Satellite/cable TV
Commercial centres
Bus station
Nearest large city
Town centre
Room service
Minibar
Lounge
Internet access

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.