Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Travessera este situat într-o zonă liniștită din Barcelona, la doar 600 de metri de Parcul Güell, proiectat de Gaudi. Toate camerele şi apartamentele sunt dotate cu aer condiţionat şi acces Wi-Fi gratuit.

Travessera este situat la marginea cartierului Gràcia, renumit pentru numeroase magazine, baruri şi restaurante. Staţia de metrou Alfons X se află la numai 500 de metri. Din fața hotelului se pot lua autobuze cu program regulat către centrul orașului.

Fiecare cameră luminoasă și funcțională are TV și baie privată cu uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Apartamentele includ o chicinetă mică și zonă de lounge.

Un mic dejun tip bufet este servit zilnic în sala de mese a hotelului. De asemenea, oaspeții au la dispoziție o recepție cu program nonstop și un birou de turism care poate oferi informații despre atracțiile orașului.

Gràcia este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de artă, arhitectură și monumente.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.