Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat în inima Barcelonei, la doar 700 de metri de Plaza Catalunya, TOC Hostel Barcelona oferă piscină în aer liber și o terasă.

Proprietatea pune la dispoziție camere private și comune, cu aer condiționat și încălzire. Unele camere au TV cu ecran plat, iar unele includ baie privată. Există o zonă comună cu TV, bucătărie și cameră de jocuri pentru oaspeți.

De asemenea, TOC Hostel Barcelona oferă informații turistice despre zonă și serviciu de bilete. Pe străzile din jur veți găsi, de asemenea, mai multe baruri, restaurante și supermarket-uri.

Stația de metrou Universtitat este la o plimbare de 2 minute de proprietate și o călătorie de 25 minute cu metroul vă va duce la plaja Barceloneta. Sagrada Familia se găsește la 10 minute cu metroul.

Eixample este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de arhitectură, gastronomie și cumpărături.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.