Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Această proprietate este la 11 minute pe jos față de plajă. Situat vizavi de Gara Estació de França din cartierul la modă Born din Barcelona, ​​Hotelul Park oferă cazare elegantă, cu WiFi gratuit și TV cu ecran plat. Recepția este deschisă nonstop.

Cu decor modern, în tonuri calde, camerele Hotelului Park sunt izolate fonic și dotate cu aer condiționat și TV prin satelit.

În cafeneaua luminoasă a hotelului puteți să luați în fiecare zi un mic dejun tip bufet, iar la Restaurantul Ten's se servește o mare varietate de tapas, pregătite de maestrul bucătar premiat Jordi Cruz.

Hotelul Park se află la doar 200 de metri de Parcul Ciudadela, unde se găsește Zoo Barcelona. Plaja Barceloneta este la mai puțin de 15 minute pe jos.

De la stația de metrou Barceloneta, situată la 300 de metri de hotel, se poate ajunge în centrul orașului în numai 5 minute.

Ciutat Vella este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de cumpărături, tapas și gastronomie.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.