Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

**MOUNTAIN** VIEWS JUST NEXT TO THE GONDOLA LIFT


Descriere

Situat în Bansko, aproape de Biserica Sfânta Treime, **Mountain** views just next to the gondola lift oferă cazare cu restaurant, bar, piscină sezonieră în aer liber, serviciu de închiriere de echipamente de schi și acces direct la pârtia de schi. Oaspeții cazați în acest apartament au la dispoziție piscină privată, grădină și parcare privată gratuită. Apartamentul are 1 dormitor, 1 baie, lenjerie de pat, prosoape, TV cu ecran plat și canale prin cablu, zonă de luat masa, bucătărie complet utilată și patio cu vedere la piscină. Personalul de la recepția cu program non-stop vorbește bulgară, engleză, macedoneană şi rusă și oferă asistență oaspeților întotdeauna. La apartament, oaspeții au acces la un loc de joacă pentru copii. Oaspeții pot schia în zonă, iar **Mountain** views just next to the gondola lift oferă un punct de vânzare de permise de schi. Primăria orașului Bansko este situată la 1,4 km de cazare, iar Biserica Sfânta Fecioară se află la 1,9 km. Acesta este locul preferat de turiștii din Bansko, conform comentariilor independente.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.