Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Shangri-La Bangkok& Centara Grand Mirage Pattaya


Descriere

Sejur combinat Bangkok&Pattaya


Situat de-a lungul râului Chao Phraya, Shangri-La Hotel Bangkok oferă un centru de fitness cu suprafața de 10.000 m² şi centrul spa CHI, distins cu mai multe premii. Cele 10 opţiuni de luat masa includ un restaurant premiat.

Avantajele proprietății: Oaspeţii pot participa zilnic la orele de aerobic şi de dans organizate de hotel sau pot juca tenis. De asemenea, Shangri-La Bangkok oferă o piscină spa, o saună şi o baie de aburi. Alte facilități disponibile includ o galerie comercială, o clinică şi un centru de afaceri.

În camere: Oferind vedere la oraș sau la râu, camerele hotelului Shangri-La sunt decorate în stil tailandez, cu mătase şi mobilier din lemn. Fiecare cameră include TV cu ecran plat și canale prin satelit, cutie de valori şi minibar.

Mâncare și băutură: Volti Ristorante & Bar oferă o atmosferă primitoare, de lux, muzică live și preparate italiene autentice și moderne. Oaspeţii se pot bucura de o experiență culinară romantică pe vaporul privat al hotelului, Horizon II River Cruise, cu un bufet asiatic şi internațional. Chocolate Boutique serveşte o varietate de dulciuri şi băuturi calde.

Locația: Situat în cartierul Silom, Shangri-La Hotel Bangkok se află chiar lângă stația Skytrain BTS Saphan Taksin. Aeroportul Internațional Suvarnabhumi este situat la aproximativ 40 de minute de mers cu mașina.


Locația: Situat de-a lungul plajelor Wong Amat şi Naklua, Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya se află la 3 km de gara Pattaya. La Aeroportul Internaţional Suvarnabhumi se ajunge cu maşina în 2 ore. Oferă parcare gratuită.

În camere: Camerele în stil thailandez modern oferă un confort de 5 stele, inclusiv TV cu ecran plat şi duş cu efect de ploaie. Se remarcă prin vederea la mare oferită de balconul privat. Camerele sunt decorate în nuanțe plăcute de verde și oferă zone de relaxare confortabile.

Avantajele proprietății: Oaspeţii vor avea la dispoziție o varietate generoasă de facilităţi de agrement, între care piscine-lagună mari, terenuri de tenis şi un centru spa de lux. Centara Pattaya vă pune la dispoziție o serie de activităţi, de la scufundări la cățărări pe stânci.

Mâncare și băutură: Începeţi-vă ziua cu bufetul copios de mic dejun oferit de Oasis. Atracțiile culinare includ preparatele la grătar servite la malul mării la Flames, dar şi specialităţile asiatice oferite în aer liber la Ginger & Lime.


Web: www.centarahotelsresorts.com


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.