Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pullman Bangkok Grande + Hilton Phuket Arcadia

   Bangkok, Thailanda


Descriere

Hotelul urban se află în centrul Bangkokului, la cam 1.5 ore cu mașina de plajă, pe o stradă principală. La doar câteva minute de locul de cazare se află diverse magazine, de asemenea, există legătură la mijloacele de transport public. Până la aeroportul Bangkok (BKK) sunt aproximativ 35 de km.
Camerele amenajate cu mochetă dispun de un pat dublu sau de un pat „King size”. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții se bucură de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există acces la internet, un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio, o combină muzicală, un CD player și WiFi. În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și o cadă cu hidromasaj. Un uscător de păr și halate de baie stau la dispoziție pentru uzul zilnic. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere de familie și camere de nefumători.
Hotelul oferă 14 suite, 275 de camere single și 49 de camere duble pe 28 nivele, la care se poate ajunge cu un lift. Recepția din zona de primire este disponibilă la orice oră și oferă flexibilitate în ce privește serviciile de check-in/check-out. Facilitățile unității de cazare cuprind un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un chioșc cu ziare, un spațiu cu televizor și o bibliotecă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor la cerere, asistență medicală, servicii de traducere, room-service, un serviciu de spălătorie și un autobuz propriu pentru navetă.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Sala de fitness
Room Service
Piscina exterioara
Restaurant
centru spa
servicii de curatenie
Bar
transfer de la/sau la aeroport
Facilități persoane cu dizabilități

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.