Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Holiday Inn Bangkok& Dusit Thanni Pattaya


Descriere

În camere: Camerele spaţioase au aer condiţionat, TV prin cablu şi baie privată cu uscător de păr. Acestea beneficiază de podea cu mochetă şi iluminat cald. Anumite camere oferă vedere panoramică la Bangkok.

Avantajele proprietății: Oaspeții de la Holiday Inn Bangkok se pot destinde la piscină sau pot beneficia de un masaj relaxant. Oaspeţii au la dispoziţie un centru de fitness modern şi facilităţi de saună. Pentru copii există un loc de joacă special amenajat.

Mâncare și băutură: Restaurantul hotelului, Cafe G, serveşte mâncăruri asiatice şi occidentale pe parcursul întregii zile. Restaurantul Charm Thai oferă specialităţi locale, gătite în bucătăria deschisă. Barul din hol oferă gustări uşoare şi băuturi răcoritoare.


Locația: Dusit Thani Pattaya se află la 7 km de satul Elephant şi la 9,5 km de Piaţa Plutitoare. Oraşul Bangkok este la 1,5 ore de mers cu maşina de hotel.

În camere: Toate camerele de la Dusit Thani au balcon privat, cu vedere la mare sau la grădină. Camerele oferă decor thailandez modern și TV cu canale prin cablu.

Avantajele proprietății: Opţiunile de recreere includ terenuri de tenis şi masaje la centrul spa. Hotelul oferă servicii de schimb valutar, iar biroul de turism poate organiza excursii de o zi.

Mâncare și băutură: La restaurantul Cascade, oaspeţii pot savura o varietate de preparate locale şi internaţionale. Restaurantul Italian Bay serveşte preparate italiene şi oferă vedere la Golful Pattaya.


Web: www.dusit.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.