Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in AMSTERDAM Olanda

Vacanta in AMSTERDAM Olanda

...

Citeste mai mult

Vacanta in AMSTERDAM Olanda


Amsterdam este capitala oficială a Olandei însă instituțiile fundamentale ale statului, Curtea supremă de justiție, guvernul și parlamentul își au sediul în Haga.
Sfârșitul secolului al XIX-lea este numit "A doua eră de aur a orașului Amsterdam". Au fost construite muzee noi, o stație de tren și Concertgebouw-ul, o sală de concerte considerată în primele 3 ale lumii. 
  1. Canalele Amsterdamului – cum ziceam, sunt minunate. Plimba-te cu vasul sau pe jos (si, si ar fi perfect) si incearca sa te indepartezi de bulevardele principale.
  2. Cartierul Rosu – hei, este unic…. Nu este deloc periculos, iar daca nu te deranjeaza imaginile cu fetele semi-dezbracate din vitrine (expunerea nud a fost interzisa acum cativa ani), nu vei avea nicio problema.
  3. Rijksmuseum – Parisul are Louvre, Londra – British Museum, Madridul – Prado, asa ca si Amsterdamul are un mare muzeu de arta. Este o lectie de arta flamanda si merita, merita vizitat. Langa Rijksmuseum se afla din ce in ce mai faimosul Muzeu Van Gogh!
  4. Madame Tussaud’s – pe langa posibilitatea de a te poza cu vedetele la moda (sau cu cele mai trecute), vei putea experimenta Amsterdamul epocii de aur, al marilor companii de negustori si al bogatiilor aduse de olandezi de pe toate meridianele.
  5. Begijnhof – Amsterdam este orasul contrastelor, iar Begijnhof este unul dintre ele. Plimbati-va pe principala strada comerciala din Amsterdam, Kalverstraat, plina cu magazine stralucitoare, ultimul racnet al muzicii strecurandu-se pe usa magazinelor de haine, branduri de mai mare sau mai putin lux… Undeva pe dreapta, pe langa American Book Store, o sa vedeti o intrare… si va veti teleporta in aceasta oaza suprarealista, o manastire de secol 14, linistita, cu verdeata si case de epoca… greu de gasit niste locuri atat de diferite la un metru distanta! Begijnhoful a fost un ordin catolic pentru femei – de obicei vaduve sau batrane care se retrageau in Begijnhof, atentie, fara sa se calugareasca!

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 769 hoteluri

Amsterdam, Olanda Vezi locatia pe harta

Overview Floris France is a traditional 3-star property offering comfortable accommodation in the heart of Amsterdam Highlights include an excellent waterfront location steps from the central station Location Amsterdam Centraal station is a major in . . .

Amsterdam, Olanda Vezi locatia pe harta

This hotel is located in the heart of the old city on a main street It lies just a few steps from the historic Dam square the central square in Amsterdam where visitors will find the Royal Palace and the New Church The central train station is about . . .

Amsterdam, Olanda Vezi locatia pe harta

The hotel is located in the heart of the Old Town on a quiet side street a few steps from the historic Dam Square Amsterdam's central square where the Royal Palace and the New Church are located The Art-Deco style of the building can still be admired . . .

Amsterdam, Olanda Vezi locatia pe harta

Other amenitiesservices Rooms with Direct dial telephone and Safe 24-hour Reception Opened 1973 . . .