Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL: El Hotel Fine Seasons dispone de recepción 24 horas, salón compartido y máquina expendedora. Hay conexión WiFi en las instalaciones del hotel. SITUACIÓN: El Hotel Fine Seasons se encuentra en Ámsterdam, a 850 metros del centro de la ciencia Nemo. El hotel está a 500 metros de la estación central de Ámsterdam. Este alojamiento se encuentra a 750 metros de Beurs van Berlage y a 10 minutos a pie de la Plaza Dam y el Palacio Real de Ámsterdam. El aeropuerto de Ámsterdam-Schiphol queda a 21~7 km. HABITACIÓN: Las habitaciones tienen televisión, aire acondicionado, set de té y café, cafetera Nespresso y baño privado con ducha, secador de pelo y artículos de aseo. Hay una caja fuerte y una caja fuerte para ordenador portátil.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Free WiFi connection
Tourist information
Lift

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.