Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Xtan Ha The Waterfront


Descriere

HOTEL: Este hotel es un destino turístico de playa, es un refugio apartado, 7 millas al norte de San Pedro en un tramo de playa virgen de arena blanca y aguas color turquesa. El Beach Bar Katanga está situado en el Mar Caribe. Es un gran lugar para disfrutar de las hermosas vistas y conseguir una bebida fría. El complejo ofrece villas de un dormitorio con cocina, sala de estar y terraza privada.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Individual air-conditioning
Bathroom
Small kitchen
Shower
Hairdryer
TV
Year of the last refurbishment
Total number of rooms
Rent a bike
Safe
Wired internet
Room service
Laundry service
Coffee machine/teapot
King size bed
Microwaves
Fridge
Annex building
Number of flats (adjoining building)
Canoes
Resort
Villas
Mastercard
Visa Card
À la carte dinner menu
Breakfast
A la carte lunch
Beach volleyball
Jet-skis
Windsurfing
Sailing
Diving
Mobile phone network signal available
Iron and ironing board
Ping Pong

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.