Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sapphire Beach Resort


Descriere

Este alojamiento está a 1 minuto a pie de la playa. El Sapphire Beach Resort se encuentra en una playa privada de Cayo Ambergris y dispone de piscinas al aire libre, restaurante y servicio de habitaciones. También está a solo 150 metros de un arrecife de coral, ideal para disfrutar del snorkel y del submarinismo. Todas las villas y los bungalows del Sapphire Beach Resort ofrecen vistas a la piscina, a los jardines o al mar. Además, todos los alojamientos incluyen aire acondicionado, reproductor de DVD con películas gratuitas y zona de cocina con microondas, horno y cafetera. También se proporciona conexión gratuita a internet móvil. El Sapphire Beach Resort cuenta con un muelle privado y ofrece kayaks y equipo de snorkel de uso gratuito. El personal organiza actividades y ofrece información sobre la isla. El establecimiento también organiza un servicio de enlace en taxi con el aeropuerto de San Pedro bajo petición.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.