Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Residence Europa


Descriere

Descriere: Situat strategic la 50 m de malul marii si la cateva minute de centrul istoric al orasului Alghero, Residence Hotel Europa a fost recent restilizat. In apropiere se afla 2 restaurante si un supermarket.

Localizare: aproape de centrul istoric al orasului Alghero si la 8 km distanta de aeroport.


Dotari camere: Camerele duble sunt echipate cu baie cu dus, aer conditionat, conexiune wifi, TV, frigider, seif.


Facilitati hotel: snack bar cu veranda, playstation, salon TV, receptie 8 – 24, internet wifi, servicii de curatatorie.


Plaja: cea mai apropiata plaja este LIDO, la 100 m de hotel, amenajata cu sezlonguri si umbrele contra cost. La 5 min de mers pe jos, dupa ce veti traversa o frumoasa padure de pini se afla plaja Pineta di Maria, cu mici dune de nisip fin si apa cristalina.


Website: www.residencealghero.it

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Acces cu animale de companie
Room Service
camere de familie

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.