Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel La Margherita And SPa


Descriere

Hotel La Margherita are terasă pe acoperiș mobilată, cu vedere panoramică la mare, și oferă facilități complete de wellness, disponibile pe bază de rezervare. Hotelul se află în centrul orașului Alghero, la 5 minute de mers pe jos de zidurile orașului vechi. Camerele hotelului La Margherita sunt decorate simplu şi sunt prevăzute cu mobilier de epocă, din lemn. Toate camerele au acces gratuit la internet WiFi şi aer condiţionat. Unele camere au balcon cu vedere la mare. Oaspeții beneficiază de tarife reduse la o plajă cu nisip parteneră privată, situată la 1,8 km de proprietate. Hotelul se află la 800 de metri de portul Alghero şi la 20 de minute de mers cu maşina de Aeroportul Alghero.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bicycle store room
Single rooms
Year of the last refurbishment
Sunshades
Deckchair
Sandy beach
Parking
Garage
Hairdryer
Direct line telephone
Double rooms
Lift(s)
Cloakroom
Conference hall
Laundry service
King size bed
City hotel
Year of construction
Mastercard
Breakfast
Buffet breakfast
American Express
Satellite/cable TV
Commercial centres
Public transport
Beach
Restaurants
Sea
Number of flats (main building)
Air-conditioning in communal areas
Bar
24 hour reception service
Restaurant
Room service
Safe
Change machine
Internet access
Games area
Total number of rooms
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.