Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel dei Pini (Le Bombarde)


Descriere

Descriere: Hotelul dei Pini se afla in Alghero, pe una dintre cele mai atractive plaje, inconjurat de maquis mediteranean.
Localizare: Hotelul se afla la 10km de aeroportul Alghero, la 48km de Porto Torres, la 136 km de Olbia si la 250km de Cagliari.
Dotari camere: uscator de par, seif, aer conditionat, mini bar, Sky TV, room service, telefon, internet wi-fi gratuit, balcon privat
Facilitati hotel: piscina, plaja privata, teren de tenis, restaurant, serviciu inchiriere masini, sali de conferinta, parcare gratuita, internet
Website: www.hoteldeipini.it

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piano bar
Laundry
Bus Stop
Rent-a-car
Partial room service
Minibar/fridge
Airport
Telephone
City centre
WiFi connection
Railway station
TV
Hairdryer
Safe
Landscaped area
Restaurant
Free parking
Gymnasium
Shops
Air-conditioning

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.