Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Do it yourself!

O vacanță DIY este o vacanță în care tu va trebui să îți faci toate rezervările.
 
 Avantajul unei vacanțe de tip DIY este acela că făcându-ți singur toate rezervările poți ajunge la un preț foarte bun.
 
 Dezavantajul este acela că ofertele acestea nu durează mult, pentru că prețurile pot fluctua, uneori, de la o oră la altă, astfel trebuie să iei deciziile repede și să ai un program flexibil.


SRI LANKA - 826 EURO - 7 NOPTI CAZARE PARADISE BEACH + MIC DEJUN + TRANSPORT AVION

Bucura-te din plin de o vacanta unica!
Ti-am pregatit o super vacanta in perioada 08.01-16.01.2020

Stiai ca...?

 - Locuitorii din Sri Lanka au un semn distinctiv de a-ti oferi aprobare: dau din cap, dar intr-un mod atipic, ca si cum ar spune NU, in gestica noastra. Greu, dar greu ne-am dat seama ca, de fapt, inseamna, DA.
 - Populatia tarii este de 21 milioane de locuitori.
 - Sri Lanka are 22 de parcuri nationale, ce ocupa aproximativ 26,5% din suprafata tarii, dar si 400 de cascade.
 - Plantatiile de ceai joaca un rol important in economia tarii, dar in acelasi timp livreaza, anual, 19% din consumul mondial.
 - In Sri Lanka sunt mai multe femei decat barbati. N-avem cifre, dar am inteles c-ar fi cam trei femei la un barbatNEW YORK - 894 EURO - 7 NOPTI CAZARE 
YMCA HARLEM + TRANSPORT AVION

Bucura-te din plin de o vacanta unica!
Ti-am pregatit o super vacanta in perioada 08.10-15.10.2019


Bucura-te din plin de o vacanta unica!
Ti-am pregatit o super vacanta in perioada 28.09-05.10.2019
Cand sa mergi in Punta Cana?
- Vremea este bună pe tot parcursul anului în Punta Cana
 - În medie, cele mai calde luni sunt Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie și Decembrie
 - Cele mai ploioase luni sunt Mai, August și Noiembrie
 - Temperatura mării este potrivită pentru înot pe tot parcursul anuluiLucruri de facut in Punta Cana

Isla Saona - Situat chiar lângă coasta Punta Cana, Isla Saona este faimos pentru plajele sale incredibil de neatinse. Dacă Bávaro este prea turiști, acesta este locul unde să mergem. Întreaga insulă este o rezervație naturală protejată de guvern

Hispaniola Aquatic Aventuri  - Pentru a experimenta unele dintre cele mai bune snorkeling din Punta Cana, Hispaniola Aquatic Tours oferă excursii private și semi-private de patru ore pe unul dintre cele trei catamarane care includ băuturi, o masă, transport la și de la hotel, echipament de snorkeling și fotografii profesionale pentru a documenta experiența.

Hoyo Azul - Poate că cel mai bun mod de a experimenta frumusețea Punta Cana este explorarea peisajelor sale naturale. Unul dintre cele mai spectaculoase locuri de explorat este Hoyo Azul (Hole Blue), care este o gaură naturală plină cu apă curată. Două excursii diferite, fiecare conduse de ghiduri experimentate, reprezintă cele mai bune modalități de a le vedea.

Parcul Ecologic Indigenous Eyes - Parcul este deschis din zori până la amurg pentru oaspeții care stau la stațiunea și clubul PUNTA CANA din apropiere, precum și alți membri ai comunității PUNTA CANA. Activitățile includ expoziții culturale, grădini zoologice, expoziții cu trestie de zahăr, cinci găuri de înot și un habitat iguana.