Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Palladium Palace


Descriere

Oferind peste 1 km de plajă frumoasă cu nisip alb, acest complex tropical se află în zona de coastă a Republicii Dominicane. Oaspeţii se pot destinde la centrul spa de lux cu servicii complete sau îşi pot încerca norocul la cazinoul complexului.

Fiecare cameră beneficiază de o terasă sau de un balcon privat cu vedere relaxantă la Grand Palladium Palace Resort Spa. Acestea includ de asemenea TV prin satelit şi iPod docking station.

La Grand Palladium există 8 restaurante à la carte care servesc o gamă largă de preparate din bucătăria internaţională. De asemenea, oaspeţii vor găsi aici 6 bufete şi 18 baruri, dintre care 6 pe plajă şi 4 la piscine.

Oaspeţii sunt invitaţi să se destindă în cele 4 piscine cu apă limpede ale complexului, prevăzute toate cu umbrele şi serviciu de prosoape. Sunt disponibile de asemenea facilităţi de tenis, canotaj şi multe alte sporturi terestre şi nautice. Oaspeţii beneficiază de acces complet la celelalte 3 complexe şi la facilităţile acestora.

Web page: https://goo.gl/guDfT4

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

wi-fi
parcare
piscina exterioara
camere de familie
restaurant
bar
zona de plaja privata
piscina

Locatie