Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Maroc - Destinații exotice

Maroc - Destinații exotice

Maroc ofera o bogata imagine, ce cuprinde litoralul atlantic si mediteranean, piscurile inzapezite ale Muntilor Atlas si Rif, cu paduri de cedru, precum si orasele pitoresti, foste capitale imperiale - Fes, Marrakech, Meknes si actuala capitala Rabat. FES – fondat in secolul al IX-lea – este un important centru cultural si religios al occidentului musulman, oras al culturii si al credintei, ce pastreaza comorile de arta islamica, aici gasindu-se Moscheea Al Qaraouiyyine, cel mai renumit monument de arta islamica din nordul Africii, nu numai pentru vechimea sa de unsprezece secole s...

Citeste mai mult

Maroc - Destinații exoticeMaroc ofera o bogata imagine, ce cuprinde litoralul atlantic si mediteranean, piscurile inzapezite ale Muntilor Atlas si Rif, cu paduri de cedru, precum si orasele pitoresti, foste capitale imperiale - Fes, Marrakech, Meknes si actuala capitala Rabat.

FES – fondat in secolul al IX-lea – este un important centru cultural si religios al occidentului musulman, oras al culturii si al credintei, ce pastreaza comorile de arta islamica, aici gasindu-se Moscheea Al Qaraouiyyine, cel mai renumit monument de arta islamica din nordul Africii, nu numai pentru vechimea sa de unsprezece secole si pentru dimensiunile sale imense ci in special pentru stilul arhitectural si decoratiile sale unice interioare. Moscheea este sediul cunoscutei universitati musulmane si al bibliotecii, renumita pentru manuscrisele sale inestimabile.


Filtre

Denumire circuit


Destinatie


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 2 circuite

Maroc 2020

Destinații exotice
 | 
Circuite turistice 2020

Itinerariu: Maroc

Durata: 8 nopti

Plecari: 4 aprilie

Vezi detalii in format PDF

MAROC 2020 - plecare din Budapesta

Destinații exotice

Itinerariu: Maroc

Durata: 8 nopti

Plecari: 29 aprilie

Vezi detalii in format PDF