Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL HEAVEN


Descriere

Localizare:
Situat chiar laplaja, Hotelul Heaven poate fi gasit la aproximativ 400 m. de centrul Sunny Beach, Sf. Vlas este la 3 km, Nessebar la 6 km.
Facilitati:
Cladirea hoteluluiare 5 etaje, 2 lifturi, in total 77 de unitati de lux.
Renovat complet in2019. Receptie cu seif / gratuit /, Wi-Fi gratuit de mare viteza in intregul complex, restaurant, bar in hol, bar la piscina, piscina in aer liber cu sezlonguri si umbrele de soare
Apartament cu un dormitor - 50 mp,living si dormitor, pat dublu sau 2 paturi separate, o canapea extensibila,acces la internet; chicineta: absorbant, cuptor, frigider; baie cu cada saudus, uscator de par, prosoape si produse cosmetice, balcon mobilat, uscator dehaine.
Apartament cu doua dormitoare - 70 mp,consta din living si 2 dormitoare, 2 paturi duble sau 4 paturi separate, ocanapea extensibila; chicineta, absorbant, cuptor, frigider, acces la internet,baie cu cada sau dus, uscator de par, prosoape si produse cosmetice, balconmobilat, uscator de haine.
Apartament cu trei dormitoare - 90 mp,compus din living si 3 dormitoare, 3 paturi duble sau 6 paturi separate, ocanapea extensibila, acces la internet; chicineta: absorbant, cuptor, frigider;baie cu cada sau dus, uscator de par, prosoape si produse cosmetice; balconmobilat, uscator de haine.
In toate unitatile- balcon mobilat, uscator de haine. Aer conditionat, TV LED, telefon, baie cuproduse cosmetice.
Club pentru copii(4y-12y), patut (gratuit, la cerere), mini discoteca, animatie pentru copii,piscina in aer liber cu sectiunea pentru copii.
Sport sidivertisment
Gratuit: piscinain aer liber cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele de soare langapiscina, plaja privata cu sezlonguri si umbrele de soare, Wi-Fi, transfer gratuit la Nessebar si inapoi (de 3 ori in fiecare seara, in functie de disponibilitate, cu program), animatie program pentru adulti si copii, program folcloric bulgar.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcarea este disponibila contra cost
Gratuit: Sezlonguri si umbrele gratuite la plaja.
Descriere masa: Mic Dejun / Ulta All Inclusive


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.