Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sarantis

de la
871 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.09.2024 - 13.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Scor Booking: 8,7 Fabulos Din 1989, hotelul Sarantis a devenit un hotel foarte popular, cu mulți oaspeți care se întorc an de an. Distanta fara de Aeroportul Salonic 77,4 km si 90 km fata de Aeroportul Skiathos, plaja este la 300 m. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul Sarantis se intinde pe două mii de metri pătrați de teren, cu avantajul suplimentar de a fi la doar 300 m de plajă și 150 m de centrul orașului Hanioti, care este un sat tradițional și destul de faimos al peninsulei kassandra din Halkidki, de fapt Hanioti este mai degrabă stațiune cosmopolită care a devenit alegerea preferată pentru mii de turiști care își pot petrece vacanța în fiecare zi.

Facilitati

Supermarketuri si tavere sunt la doar 5 minute de mers pe jos de hotel, iar satul Pefkochori de pe malul marii, este la 4 km unde acolo sunt numeroase baruri si cafenele.
Hotelul ofera o piscina cu apa sarata, unde turistii se pot relaxa pe sezlonguri, iar langa piscina este un bar ce ofera cocktailuri si preparate usoare.,
Langa hotel sunt locuri de parcare gratuite, teren de joaca, lounge, seif (contra cost)
 

Facilitati camere

Toata camerele si studiourile hotelului sunt renovate recent si moderne. Majoritatea camerelor au balcon si vedere la gradina, piscina sau la zona pitoreasca a satului.
Camerele au urmatoarele dotari: Aer conditionat, telefon, uscator de par, priza langa pat, mini frigider, Tv, Wi-Fi gratuit.
 

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Portable clothes horse
Ceramic tile/marble floor
Views
· Outdoor swimming pool (seasonal)
Terrace/ Solarium
WC
Refrigerator
Kitchen utensils
Tourist information
Wardrobe
Free bathroom amenities
Kettle
Luggage storage
Toaster
Wake-up service
Telephone
Flatscreen TV
Outdoor swimming pool
TV
Satellite TV channels
Microwaves
Safe
Air-conditioning in communal areas
Bar
Restaurant
Car Hire Service
Free parking
Buffet breakfast
Photocopier
Non-smoking rooms
Internet access
Games area
Air-conditioning
Balcony
Shower
Total number of rooms
Bathroom
Kitchen

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.