Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Estelle Hotel

de la
605 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 24.05.2024 - 31.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat la doar 20 de metri de plaja de nisip din Gerakini, Hotelul Estelle oferă camere cu balcon şi acces gratuit la internet Wi-Fi. Acesta are un restaurant şi oferă parcare privată gratuită. Camerele de la Estelle au aer condiţionat şi sunt luminoase şi spaţioase. Acestea sunt dotate cu televizor, frigider şi uscător de păr, iar toate au baie privată. Balconul camerelor oferă o vedere încântătoare la grădina hotelului. Oaspeţii pot lua micul dejun, iar mai târziu se pot bucura de o masă la restaurant sau pot savura o băutură la barul Hotelului Estelle. Hotelul Estelle se află la câţiva paşi de multe magazine, baruri pe plajă şi taverne de peşte din Gerakini. Amplasarea sa îl transformă într-un punct de plecare ideal pentru explorarea frumoaselor plaje ale Peninsulei Kassandra.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Garden

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.