Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Epta Villas

de la
3275  2510 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 07.06.2024 - 14.06.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Inconjurate de natura, Epta Villas va poate oferi acces facil la plajele cu nisip curat, unde va puteti relaxa sub soarele cald mediteranean, puteti face o baie racoritoare in apele cristaline sau va puteti implica in diverse activitati de sporturi acvatice. De asemenea, puteti avea ocazia sa explorati dealurile si padurile din apropiere, ideale pentru drumetii sau plimbari in natura, oferind vederi uimitoare ale peisajelor din jur. Urmatorul sat Paliouri este un sat pitoresc care poate oferi o privire asupra vietii traditionale grecesti. Puteti gasi taverne locale fermecatoare care servesc mancaruri grecesti autentice, unde va puteti bucura de mancaruri delicioase din fructe de mare si alte specialitati locale. In general, Epta Villas, aproape de Paliouri, ofera un refugiu linistit si pitoresc pentru oaspetii care cauta relaxare, frumusete naturala si un gust al culturii grecesti.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.