Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Domes Noruz Kassandra, Halkidiki

de la
2632  1818 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.09.2024 - 27.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Domes Noruz Kassandra este un complex de lux, conceput exclusiv pentru adulți. Situat în peninsula Kassandra din Halkidiki, Grecia, complexul este la doar 600 de metri de satul plin de viață Hanioti, în apropiere de numeroase baruri pe plajă vibrante si de animata scenă a cluburilor de noapte din Halkidiki. Camerele de la Domes Noruz Kassandra au balcon sau terasă mobilată și decor elegant, în tonuri de alb. Baia este inspirată de conceptul de spa și adaugă detalii de lux experienței oaspeților, iar barul Maxi din fiecare cameră, complet aprovizionat și dotat cu tot ce trebuie pentru mixologie, oferă un plus de confort.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Elevator
Swimming pool
Shops
Doctor
Parking
Exchange office
A la carte restaurant
ATM
Bars
Umbrellas and beach sets
Dress code
Meals served as
Organized beach
Reception
WiFi in common areas
WiFi in rooms
Car & bike rental
Separate children pool
Body and face treatments
Evening animation
People with special needs
Watersports
Conference facilities
Gym
Daytime animation
Beach volleyball

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.