Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

STAYINN GRANAT APARTMENTS


Descriere

Apartamentele StayInn Granat fac parte din lantul Asteri si sunt localizate in centrul statiunii Bansko, chiar langa statia de telegondola si in apropierea hotelului Kempinski Grand Arena
Facilitati: parcare, depozitare echipament propriu de ski.
Apartamentele Granat nu au receptie. Turistii primesc un numar de telefon la care trebuie sa sune si o persoana din management se va intalni cu ei si ii va caza.
Masa:
Fara masa, mic dejun, demipensiune, pensiune completa, cina de Craciun (optionala) si cina de Revelion (optionala) - toate mesele sunt servite in restaurantul hotelului Asteri (la 1,5 km distanta).
Pe 31.12 nu se serveste cina standard, doar cina de Revelion (optionala).
Cazare:
Total 14 camere.
Check-in: dupa ora 14.00. Check-out: pana la ora 12.00.
10 duble - ocupare maxima 2 adulti + 1 copil
3 apartamente cu 1 dormitor - ocupare maxima 2 ad + 2 copii/ 3 adulti + 1 copil.
1 apartament cu 2 dormitoare - ocupare maxima 4 ad + 2 copii/ 5 adulti + 1 copil (cu 2 bai, chicineta)
Toate unitatile sunt dotate cu incalzire, TV cablu, mini bar, o chicineta cu plita, espressor, pachet de bun venit (2 Nescafe, 2 pliculete de ceai, 1 sticla de apa), Wi-fi gratuit.
Patul suplimentar este un fotoliu extensibil.
Sport si distractie:
Contra cost:
Centrul Spa al hotelului Asteri (sauna, baie de aburi, Jacuzzi)
Centrul Spa al hotelului Maraya (piscina interioara, sauna, baie de aburi, fitness).
Animalele de companie nu sunt acceptate.
Parcare: contra cost, 10 leva/ masina/ zi.




Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.