Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

STAYINN BANDERITSA APARTMENTS

   Bansko, Bulgaria


Descriere

Localizare:Apartamentele Stayinn Banderitsa sunt situate la aproximativ 1,5 km de statia de jos a telegondolei si la aproximativ 5 minute de mers pe jos de partea veche a orasului Bansko.
Facilitati:
Apartamentele Banderitsa sunt situate langa hotelul Banderitsa, dar sunt situate intr-o cladire separata de hotelul cu acelasi nume!
Apartamentele Banderitsa nu au receptie. Oaspetii primesc un numar de telefon mobil pe care trebuie sa-l sune si o persoana de la compania de gestionare ii intalneste si ia cazat in camera/apartamentul lor.
*Oaspetii pot rezerva micul dejun, pranzul sau cina la hotelul Asteri (toate mesele sunt oferite in restaurantul hotelului Asteri - situat la aproximativ 300 de metri).
Cazare
Check in - dupa ora 14.00;Check out - pana la ora 12.00
Camera DBL (2+0) - max. occ. 2 adulti
5x Studio (2+1) - potrivit pentru max. 3 adulti
7x apartament cu 1 dormitor (2+2) - potrivit pentru max. 4 adulti
Toate apartamentele au o camera de zi cu canapea TV, dormitor separat, vedere superba la Muntele Pirin si o bucatarie complet utilata, cu tot ce este necesar pentru a va pregati mesele preferate. Chicineta este dotata cu plita, aspirator, frigider. Patul suplimentar este un fotoliu extensibil sau pat extensibil.
Toate unitatile sunt furnizate cu un pachet de bun venit o data la sosire (2 bucati Nescafe, 2 plicuri de ceai si o sticla de apa).
Sport si divertisment
Contra cost
: centru de wellness in hotel Asteri (sauna, baie de aburi, jacuzzi).
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare - nu exista parcare disponibila.

Tariful include: cazarea, pachetul de bun venit o data la sosire (cafea instant, plicuri de ceai si apa),
transfer la statia de jos a teleschiului (la cerere si rezervare in prealabil), depozit pentru echipament propriu, Wi-Fi.

Cina de Revelion in hotel Asteri (optional) - 60,00 euro per adult / 30,00 per copil 3-11,99

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.