Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ocean Paradise Resort& Spa

de la
3048 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.06.2024 - 27.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Ocean Paradise Resort & Spa este situat în Pwani Mchangani și oferă o piscină în aer liber, un restaurant și un centru de fitness.

Camerele elegante și dotate cu aer condiționat sunt dotate cu balcon, TV prin satelit și facilități pentru prepararea de ceai și cafea. Fiecare cameră include un minibar, o zonă de relaxare și o baie privată cu duș. Paturile sunt drapate cu o plasă de țânțari.

Restaurantul servește un mic dejun somptuos, iar la piscină, Restaurantul Jahazi oferă gustări ușoare și pizza pe lemn. Acest complex de pe malul mării oferă o gamă largă de activități, inclusiv canotaj, ciclism și tenis de masă.

Oaspeții se pot relaxa la spa, care are o saună, 2 căzi cu hidromasaj și oferă o selecție de tratamente. Atracțiile din apropiere includ Pădurea Kiwengwa Pongwe.

Wi-Fi gratuit este disponibil în zonele publice, iar Aeroportul Internațional Zanzibar se află la 50 km distanță.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Airport
City centre
Beach
Total number of rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.