Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EMERALD DREAM OF ZANZIBAR, Mahonda


Descriere

Această proprietate este la 1 minut de mers pe jos de plajă. Dream of Zanzibar este un complex de lux situat pe plaja din Kiwengwa, pe coasta de nord-est a insulei Zanzibar. Complexul este amplasat în grădini exotice de pe malul mării, la Pwani Machangani, cu vedere la Oceanul Indian. Proprietatea oferă un club dedicat pentru copii și Dream Spa, care oferă tratamente orientale. Există, de asemenea, un centru de navigație și un centru de scufundări.
Fiecare cameră este amenajată cu mobilier de lux și are o terasă privată spațioasă. Este dotată cu TV prin satelit, minibar și facilități pentru prepararea de ceai și cafea. Baia privată are duș și articole de toaletă gratuite.

Oaspeții au la dispoziție 5 restaurante diferite la Dream of Zanzibar, toate oferind o varietate de opțiuni de luat masa și 3 baruri pentru băuturi răcoritoare.

Există 2 piscine cu o zonă pentru copii pentru relaxare și există un centru de sporturi de apă pentru sport, cum ar fi catamaranul și windsurfingul.

În întreaga stațiune există Wi-Fi gratuit. Aeroportul Internațional Stone Town este la 45 km distanță

Localizare: Situat in Kiwengwa, pe coasta de nord-est a Zanzibarului, la aproximativ 45 km de Aeroportul International Stone Town.
Facilitati hotel: 4 restaurante si o pizzerie, 3 baruri, 2 piscine, centru SPA, centru de scufundari, centru nautic, sala fitness, tenis, volei pe plaja, fotbal pe plaja, tenis de masa, miniclub pentru copii, internet Wi-Fi gratuit, gradina. Sporturile de apa includ catamaranul, windsurfingul, canoe si pescuitul de adancime.
Dotari camere: 157 de camere dotate cu aer conditionat, TV, telefon, DVD si CD player, seif, minibar, facilitati ceai/cafea, uscator de par, teresa.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Piscina exterioara
Restaurant
Bar
transfer de la/sau la aeroport
zona de plaja privata
Piscină
spa si centru de wellness

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.