Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Zante Imperial (ex.Miro)


Descriere

Hotel pentru familii, situat pe un teritoriu extins, cu o gama larga de camere confortabile, restaurant, baruri, piscine, tobogane cu apa, animatie, centre comerciale cu magazine, club pentru copii, club de sanatate, cinematograf, servicii bune. Ideal pentru o vacanta de familie sau tineret.Facilitati Camere
Camerele sunt decorate confortabil, pot avea pat dublu sau paturi twin si sunt dotate cu balcon, baie, aer conditionat, tv satellite, mini frigider, seif(cu plata), uscator de par si telefon direct. Studio sea view- decorate confortabil, pot avea pat dublu sau paturi twin, un pat suplimentar si sunt dotate cu chicineta, balcon, baie, aer conditionat, tv satellite, mini frigider, seif(cu plata), uscator de par si telefon direct. Camerele au vedere catre mare.Family/maisonnette sea view- decorate confortabil, cateva camere sunt family in plan deschis, cu 2 paturi in dormitorul principal si una sau 2 canapele in holul de la intare. Unele camere sunt tip maisonetta si sunt conectate cu mansarda printr-o scara interioara, au baie proprie. Camerele sunt dotate cu chicineta, balcon, baie, aer conditionat, tv satellite, mini frigider, seif(cu plata), uscator de par si telefon direct. Family sea view cu 2 dormitoare- camere spatioase, decorate confortabil, 2 dormitoare separate cu usa de conexiune, si pot avea 2 sau 3 paturi fiecare. Camerele sunt dotate cu cu chicineta, balcon, baie, aer conditionat, tv satellite, mini frigider, seif(cu plata), uscator de par si telefon direct.

Facilitati Hotel
Restaurant, baruri, receptie, wi fi in receptie, camera bagaje, parcare, loc de joaca, mini club(4-12 ani), piscina exterioara si piscina pentru copii, topogane ; sezlongurile sunt gratuite la piscina. Cu plata : baby sitter, rent a car, doctor, internet cafe, servicii spalatorie.

Tip de masa
All Inclusive

Categorie
4*

Localizare
Insula Zakynthos, statiunea Vasilikos, la 10 km de statiunea Argasi, la 17 km de aeroport si la 15 km de orasul Zakynthos. Inclus in complexul de trei hoteluri, impreuna cu Palazzo Di Zante Hotel & Zante Royal Resort and Water Park, situat pe o suprafata mare, servicii generale pentru toate hotelurile.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wired internet
American or Russian billiards
Archery
Drinks included
Wheelchair accessible
Gymnasium
Ping Pong
Safe
Wireless internet
High chairs
Double beds
All Inclusive
Buffet dinner
Tourist area
Mini-fridge
Ideal hotel for families
Small kitchen
Dining room
WiFi connection
Games room
TV room
Medical service
Buffet lunch
Hall Reception
24 hour billing service
Visa Card
Poolside bar
Mini club
Outdoor swimming pool
Breakfast room
Sunshades
Deck chairs
Non-smoking area in the restaurant
Resort
Annex building
Number of flats (adjoining building)
Deckchair
Sandy beach
Basketball
Entertainment activities
Water aerobics
Aerobics
Parking
Fresh water swimming pool
Hairdryer
Direct line telephone
Tennis
Hairdresser
Cloakroom
Number of swimming pools
Children\'s swimming pool
Air-conditioned restaurant
Conference hall
Laundry service
Bathtub
Radio
TV
Beach hotel
Year of construction
Mastercard
Buffet breakfast
Solarium Terrace
Garden
American Express
Children\'s entertainment
Satellite/cable TV
Nearest large city
Town centre
Terrace
Number of flats (main building)
Air-conditioning in communal areas
Bar
Landscaped area
Massage
24 hour reception service
Restaurant
Change machine
Internet access
Shops
Games area
Balcony
Total number of rooms
Individual air-conditioning
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.