Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ZAKANTHA BEACH

de la
1170  1073 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.09.2024 - 26.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere ZAKANTHA BEACH:
Hotelul reprezinta o alegere buna pentru o vacanta frumoasa, este foarte popular in special pentru cupluri, intrucat ofera servicii de cazare de incredere, personal prietenos, atmosfera placuta si spatii publice mari si luminoase. Deschis in 1990, hotelul a fost complet renovat in 2010.

Tip masa:
Demipensiune tip bufet.

Localizare ZAKANTHA BEACH:
Hotelul este situat pe strada principala din statiunea Argassi, pe plaja, la 4 km distanta de orasul Zante si 8 km de aeroport.

Dotari camere:
Hotelul Zakantha Beach dispune de camere simple, mobilate confortabil, situate pe 3 etaje si dotate cu: aer conditionat (gratuit doar in lunile iulie si august, contra cost in afara acestor luni cca 8 eur/zi- platibil la fata locului), TV satelit, seif (contra cost: 20 eur/sapt platibil la fata locului), minibar, uscator de par, grup sanitar cu dus, WiFi (contra cost). Curatenia in camere se face zilnic, lenjeriile de pat sunt schimbate de 2 ori pe saptamana iar prosoapele de 3 ori pe saptamana. Patul suplimentar este pat pliant.

Facilitati ZAKANTHA BEACH:
Hotelul dispune de receptive, lobby, lift, restaurant principal, bar la piscina, snack bar, piscina exterioara amenajata cu umbrele si sezlonguri, salon TV, centru internet, WiFi (contra cost),

Web: www.hotelzakanthabeach.gr

Categorie oficiala: 4*
Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parking
Garage
Fresh water swimming pool
Central air-conditioning
Direct line telephone
Laundry service
Buffet breakfast
Air-conditioning in communal areas
Bar
Restaurant
Room service
Balcony
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.