Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VALAIS HOTEL


Descriere

Hotelul Valais de 3 stele este situat pe plaja Alykanas, la doar 5 minute de mers pe jos de centrul satului. Acesta oferă o piscină în aer liber, un restaurant, un bar și camere cu balcon cu vedere la piscină, la munte sau la Marea Ionică. Toate camerele de la Valais sunt mobilate simplu. Facilitățile în cameră includ TV, radio, seif, frigider și ceainic electric. Baia este dotată cu un uscător de păr. Aerul condiționat este disponibil cu taxă. Micul dejun este oferit în fiecare dimineață în zona de luat masa a restaurantului, care servește și mâncăruri grecești. Cu o terasă cu vedere la plajă, barul Valais oferă cocktailuri, băuturi și mese ușoare pe tot parcursul zilei. Șezlonguri și umbrele gratuite înconjoară zona piscinei. Wi-Fi este disponibil în zonele publice cu taxă suplimentară. Sporturile acvatice sunt, de asemenea, accesibile pe plajă.



Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Piscina exterioara
Bar
acces imediat la plaja

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.