Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Viena Austria 2021

Vacanta in Viena Austria 2021

Viena este capitala Austriei. Orașul este situat în extremitatea răsăriteană a acestei republici federale, în landul (regiunea autonomă) Viena, și este traversat de Dunăre. Regiunea autonomă Viena este, cu cei aproape două milioane de locuitori ai săi, ce reprezintă un sfert din populația totală a Austriei, al zecelea oraș ca mărime din cadrul Uniunii Europene.Populat de 1,8 milioane de locuitori, Viena este un important centru politic internațional (datorită neutralității postbelice a Austriei și situării în partea centrală a Europei), unde își au sediul organizații de primă mărime, c...

Citeste mai mult

Vacanta in Viena Austria 2021


Wiener Rathaus 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu este un loc in care poti savura celebrii carnaciori, desi aici se afla un restaurant care serveste delicii vietnameze. Aici este primaria orasului, precum si sediul guvernului. Cladirea in stil gotic, construita in anul 1880, se mandreste cu statuia cavalerului medieval, Rathausmann, care sta in varful turnului si este un simbol al Vienei. Wiener Rathaus se afla in prezent in lucrari complexe de renovare, care se asteapta sa ia sfarsit in anul 2023.

Scoala de calarie spaniola

calarieEste o scoala traditionala pentru cai din rasa lipitani, care ofera reprezentatii pentru public in incinta Scolii de iarna de calarie, din Hofburg. Scoala numeste aceste performante dresaj clasic, dar majoritatea celor care le urmaresc le numesc magie. Locatia dreseaza cai de mai bine de 400 de ani. Cei 68 de armasari, ai caror stramosi provin din Spania – sunt antrenati si ofera reprezentatii la Scoala de iarna, inca din anul 1735. Caii si calaretii deopotriva beneficiaza de instruire speciala care dureaza mai multi ani.

Graben

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEste una dintre cele mai faimoase strazi din centrul Vienei. Cuvantul Graben inseamna șanț in limba germana si dateaza de pe vremea unei vechi tabere romane din capitala austriaca. Pe vremea aceea, Viena era inconjurata de un zid, marginit de un sant. Santul a fost ulterior astupat si a devenit una dintre primele strazi rezidentiale din Viena. Initial, in Graben locuiau mestesugari in case din lemn, dar ulterior aici a aparut o piata si mai tarziu au fost construite case pentru elita orasului. In prezent artera este una comerciala, unde poti achizitiona multe produse locale, printre care celebrele portelanuri vieneze.

Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.