Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Venus Romania

Statiunea Venus se afla in partea sudica a litoralului, la doar 3 km de Mangalia si aproximativ 42 de km de la Constanta. Din punct de vedere administrativ . Statiunea care poarta numele zeitei frumusetii apartine de orasul Mangalia. Dominata de o vegetatie bogata , statiunea Venus este locatia perfecta in care va puteti relaxa sub actiunea benefica a factorilor naturali: apa, soare si briza. 
...

Citeste mai mult

Vacanta in Venus Romania

Clima:  


Descriere: 

 

Statiunea Venus se afla in partea sudica a litoralului, la doar 3 km de Mangalia si aproximativ 42 de km de la Constanta. Din punct de vedere administrativ . Statiunea care poarta numele zeitei frumusetii apartine de orasul Mangalia. Dominata de o vegetatie bogata , statiunea Venus este locatia perfecta in care va puteti relaxa sub actiunea benefica a factorilor naturali: apa, soare si briza. Datorita izvoarelor de apa minerala sulfuroasa hipertermala care sunt captate in zona, Venus s-a dezvoltat ca si statiune balneara in care pot fi tratate o serie de afectiuni . Statiunea este cunoscuta ca fiind o locatie in care apa marii e linistita, iar algele isi fac aparitia destul de rar pe mal. Statiunea Venus nu este foarte aglomerata pe timpul verii, iar acest lucru ofera premisele unei vacante linistite si ferite de orice factor e stres. 

 

Obietive turistice:   Staţiunea Venus este recunoscută mai ales pentru posibilităţile de relaxare şi tratament, în sudul staţiunii existând un pavilion special amenajat pentru cei ce vor să urmeze cure balneare, împachetări cu nămol sau băi sulfuroase. Cunoscută mai ales pentru posibilităţile de relaxare, şi odihnă, staţiunea Venus nu duce însă lipsă nici de posibilităţi de distracţie şi agrement. În Venus există un cinematograf în aer liber, mai multe terenuri de minigolf, fotbal, tenis. De asemenea au fost deschise centre de închiriat ambarcaţiuni, pentru cei ce vor să practice sporturi nautice. 
Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Categorii


Au fost gasite 7 hoteluri

Venus, Romania
Litoral Romania 2018
1 Mai

MASA in sistem bonuri valorice la mai multe restaurante autoserviri din statiunea Venus Hotelul este complet renovat dispunand de 57 camere cu pat matrimonial si 57 camere cu 2 paturi bar cu gradina CAMERELE sunt dotate cu bai complet renovate TV f . . .

Venus, Romania
Litoral Romania 2018
1 Mai

Hotelul este situat in centrul statiunii la 30 m distanta de plaja fiind renovat in totalitate MASA se serveste in restaurantul propriu mic dejun pranz si cina in sistem bonuri valorice Hotelul dispune de 206 camere duble si single bar cu acces la te . . .

Venus, Romania
Litoral Romania 2018
1 Mai

HOTELUL este situat in centrul statiunii la 30 m distanta de plaja MASA se serveste in restaurantul propriu in sistem bufet suedez CONCEPTUL DE ALL INCLUSIVE Servicii de masa all inclusive in regim bufet suedez - mic dejun intre orele 730 -1030- pra . . .

Venus, Romania
Litoral Romania 2018
1 Mai

Cu o arhitectura unica in Romania avand o structura circulara i o gradina centrala n stil japonez hotelul ofera o piscina in aer liber i un restaurantLocalizareSituat la aproximativ 300 mi de plaja Hotelul Raluca este localizat n centrul staiunii Ven . . .

Venus, Romania
Litoral Romania 2018
1 Mai

Hotelul este pe amplat pe faleza MASA se serveste in restaurantul propriu 4 mic dejun bufet suedez pranz si cina sistem bon valoric SERVICII DE MASA ALL INCLUSIVE IN REGIM BUFET OFERITE LA RESTAURANT mic dejun intre orele 0800 1000 pranz intre orel . . .

Venus, Romania
Litoral Romania 2018
1 Mai

Hotelul este situat in centrul statiunii la 200 de metri de plaja Inaugurat in 2014 hotelul se intinde pe o suprafata de 11500 mp MASA se serveste in cadrul restaurantului propriu micul dejun in sistem bufet suedez iar pranzul si cina in sistem fisa . . .

Venus, Romania
Litoral Romania 2018
1 Mai

Un nou hotel de 4 stele pe litoralul romanesc plin de gratie si rafinament Hotel Turquoise din statiunea Venus amplasat chiar pe malul marii va asteapta sa transformati vacanta de vara in momente de neuitat Amplasat in centrul statiunii intr-o . . .