Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Venus Romania

Statiunea Venus se afla in partea sudica a litoralului, la doar 3 km de Mangalia si aproximativ 42 de km de la Constanta. Din punct de vedere administrativ . Statiunea care poarta numele zeitei frumusetii apartine de orasul Mangalia. Dominata de o vegetatie bogata , statiunea Venus este locatia perfecta in care va puteti relaxa sub actiunea benefica a factorilor naturali: apa, soare si briza. ...

Citeste mai mult

Vacanta in Venus Romania

Clima:  


Descriere: 

 

Statiunea Venus se afla in partea sudica a litoralului, la doar 3 km de Mangalia si aproximativ 42 de km de la Constanta. Din punct de vedere administrativ . Statiunea care poarta numele zeitei frumusetii apartine de orasul Mangalia. Dominata de o vegetatie bogata , statiunea Venus este locatia perfecta in care va puteti relaxa sub actiunea benefica a factorilor naturali: apa, soare si briza. Datorita izvoarelor de apa minerala sulfuroasa hipertermala care sunt captate in zona, Venus s-a dezvoltat ca si statiune balneara in care pot fi tratate o serie de afectiuni . Statiunea este cunoscuta ca fiind o locatie in care apa marii e linistita, iar algele isi fac aparitia destul de rar pe mal. Statiunea Venus nu este foarte aglomerata pe timpul verii, iar acest lucru ofera premisele unei vacante linistite si ferite de orice factor e stres. 

 

Obietive turistice:   Staţiunea Venus este recunoscută mai ales pentru posibilităţile de relaxare şi tratament, în sudul staţiunii existând un pavilion special amenajat pentru cei ce vor să urmeze cure balneare, împachetări cu nămol sau băi sulfuroase. Cunoscută mai ales pentru posibilităţile de relaxare, şi odihnă, staţiunea Venus nu duce însă lipsă nici de posibilităţi de distracţie şi agrement. În Venus există un cinematograf în aer liber, mai multe terenuri de minigolf, fotbal, tenis. De asemenea au fost deschise centre de închiriat ambarcaţiuni, pentru cei ce vor să practice sporturi nautice. 
Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.